martes, 29 de mayo de 2007

INTERNET

Aquest video está gravat a Cantabria,xarla de coordinadors de les Ntic en l'escola integrades al curriculum com a procés d'ensenyança,aprenentatge.
Després d'haver vist el video titulat Escuela;"El desafio de la escuela...."he de dir que me quedat sorpresa per coneixer el curriculum de Jordi,el mestre que tenim a l'assignatura.Jordi,es tot un professional i en aquest video es pot comprovar.
Respecte el video es interesant,primerament parla del que ens ha pogut contar a clase o d'allò que hem pogut deixar-li dir, respecte a la tecnologia en la societat d'avuí.L'ús de mòvil,tv,mp3...que nosaltres els tenim assolits i que per a la generació anterior a la nosta se consideren noves tecnologies.
Més abant, Jordi,parla dels blogs,la tasca que nosaltres estem fent i em aprés al tenir que posar informació, escrivim les coses que volem o que l'assignatura ens recomana,també de la wikipedia,en concret amb l'exemple d'un company,que va realitzar un treball amb els alumnes nomenat "Articleniebla" on els nens participaren en internet,llegint i escrivint,possant videos,fotos...M'ha paregut interesant,però pel que se d'informàtica crec que deuria aprendre primer abans de fer aquest tipus d'activitat en l'aula.
A continuació parla dels "myspace,delicious,flikr(col.lecció de fotos),youtobe,odero(gravar la veu),entre altres més...
Estic totalment d'acord quan Jordi explica la tasca que ens possa respecte a les competències que nosaltres coneguem i podem fer respecte la tecnologia mirades al curriculum d'infantil i primaria,la qual cossa,personalment em vaig quedar pasmada al comprobar que no tinc massa idea i la cantitat de coses que vana asaber fer les nens i aquelles que ja saben.
Respecte al comentari que debem estar descobrint per nosaltres mateixa,aprendre coses sobre tecnologia i de tot en general,estic d'acord però moltes vegades depen del temps del que dispossem,i no tots estan per la llebor de voler aceptar que el món está canviant,que no podem quedar-se parats i més a l'escola que s'está creant.Ho veig com una alternativa més, ja que l'escola tradicional no m'agrada i no la compartix.
Finalitza l'exposició amb unes frases que demostren que la societat ha canviat,l'escola també i entre tot hem de comunicar-se per a intentar canviar-lo i fer d'ell un món millor.
Les preguntes que fan els mestres a Jordi també són interesants.
Després de vore tot el video,m'ha resultat molt important tot el que s'ha dit,Xiques vos ho recomane.