martes, 19 de junio de 2007

VITUALLA

Hola tothom!Soc Mireia i amb aquestes fotos que he penjat,podeu observar que he sigut membre del grup de Rock "VITUALLA".(Veu)
He estat en realitat poc de temps,un any més o menys,el qual l' he gaudit moltíssim,he aprés estar al món de la música de manera més professional,pujar a un escenari a interpretar cançons própies,del grup i de grups tan importants musicalment en aquest estil ,com són Pearl Jam, Janis Joplin,Police...entre altres més...
La resta de membres del grup, han sigut molt importants per mi,ja que m'han ajudat i han estat al meu costat en tot moment que he necessitat,concretament Helen i dels quals he aprés que la música es viu intensament,com també he vist la meua vida plena d'emocions i sentiments, que feia temps vaig deixar enrere,sobretot a l'hora de compossar,ja que en algunes cansons he reflectit aspectes de la meua vida.
Hem fet molts concerts a Faura,Quartell,Sagunt i Port,Nu.les,Quart...i han estat genial i em participat en dos concurs,un al "Morvedre Rock" i l'altre a la UJI,Prevenció de la SIDA.
Cada cop que ixia a l'escenari tremolava,però una vegada et calfes,em sentia com si estigués sol.la,endinsada al meu món,encara que concient que estas fent sentir a molta gent ganes de ballar,de cantar i d'emocionar-se.
Ha sigut una experiència inolvidable i que per qüestions personals ha tingut que vores interrompuda,però el record es el que queda dintre de mi,als meus pensaments per sempre,a més clar de videos,fotos...
Gràcies VITUALLA per aquesta experiència que avuí,m'atrevisc a contar!!!!
Rock & Roll Forever!!!!!!