miércoles, 30 de mayo de 2007

Entrecista Manuel Castell

Aquest home,cridat Manuel Castell ens parla al video de internet diguent que fa fa falta en la societat de avuí en dia per al desenvolupament en l'educació ja que pasa la informació,es a dir,seria la base.
També es questiona preguntes al voltant del tema com:Què fer amb internet mentres s'está conectat?explica que la societat depen de la red ja que busquem,utilitzem...i tot açò es reflecta amb continguts,amb la capacitació educativa i mental i aquesta aumenta en relació a la creativitat però disminuix els estudis pedagògics en infantil i el nivell d'atenció,capacitat de concentrar-se,capacitat de retenir informació(memòria).
L'autor també plantetja qüestions com:Quína es la ponderació entre la creativitat i la memòria?Què está pasant pel cap dels nen?
Són preguntes que reflexen el canvi que estem vivim amb la tecnologia i que com tot a la vida comporta cose sbones i dolentes,però em de tenir clar que l'educació está canviant i que els nostres futurs alumnes estan inmersos en el món de la tecnologia i nosaltres em d'estaro també,encara que ens coste.
Respecte la segona part del video dir que el que es plantetja es el xoque que hi ha entre la nova generació del mòbil i la generació anterior,la qual s'ha d'adaptar lo millor possible a l'actualiatat per no endarrerir-se.
Respecte açò pense que,l'us del mòbil no es tan necessari,el meu novio no en te i em cominique perfectament amb ell,estem com quant erem xiquets que quedavem en un lloc per trovar-se i en cas d'emergia te busques les castanyes i al fianal et fas amb qui vols,aixó es la no comoditat,encara que hi han moments que per estar acostumat a l'aparell que més gent utilitza es fa difícil,pero es pot viure igualment.Dewwww

Software lliure i jo

Pense que es necessari que treballem amb software lliure,per ser gratuit i per coneixer i gaudir de les posibilitats que ens dona per treballar.Sobretot a l'educació on,tothom puga accedir a treballar amb ell sens ecap problema.
Respecte a l'esxperiència personal que tinc amb aquest,he de dir que m'agrada perquè he tingut que aprendre a utilitzar-lo,ja que a l'assignatura d'informàtica l'any passat veguerem el Word i enguany hem vist el openoffice.En realitat aquests programes informatics són molt pareguts però office está més actualitzats i fer treballa amb ell resulta més fàcil i ràpid amb més possibilitats i recursos.
Respecte al video ja comentí que pensava.Adeuuuuu