jueves, 10 de junio de 2010

Noves oposicions : 2n intent per ser funcionaria!!! Doneu-me forces per tindre sort!!!!!

Hola de nou!
Hola de nuevo!
Vos tinc que dir que em senc un poc nerviosa, degut a que em presente per segona vegada a les oposicions del cos de mestre d'educació infantil a la Comunitat Valenciana, el Dissabte 19 de juny del 2010 a Castellar -Oliveral ( València).
L'any passat vaig aprobar amb bona nota, però em vaig quedar de 13 plaçes que donava el meu tribunal la nº16,així que per tres persones no vaig aconseguir la desitjada plaça.
Era la primera vegada que em presentava i la veritat es que quedí molt contenta, però no he de negar que ho vaig passar malament degut a l'esforç de tot un any dedicat a l'estudi, sense ixir casi mai....i vore que et quedes a les portes.....en fí! ja diuen que'l 90% d'una oposició és cosa de sort.
A vore aquest any si en tinc més!

Actualemnt, estic treballant al Cole Francisco Mondragón d'Eslida( Castellò) des d'Abril amb una tutoria de xiquets i xiquetes de 5 anys i estic molt contenta, perquè treballe de mestra, que és la meua passió, des de que era xicoteta i puc posar en pràctica la majoria de coneiximents que he aprés durant el cicle formatiu de grau superior d'educació infantil i magisteri.
Porte des de'ls 17 anys treballant amb xiquets/es en escoletes infantils, Col.legis privats, escoles d'estius, ludoteques, mestra de repàs, educadora Junior, de pallaso en comunions.... i estic molt satisfeta de la meua tasca anterior com actual ja que es desenvolupada en la meua devoció: ensenyar, educar,transmetre... als xiquets i xiquetes com aprendre d'ells també i done gràcies a Deu per aquest meravellós regal, el poder treballar del que t'agarda i sentir-me realitzada com a persona i professional.
Bueno, después de todo esto, espero volver a escribir pronto!

Vinga ja conte com va anant o el resultat final de l'opo.
Un abrazo!
Adeu!